Pasta paprykowo-pomidorowa
Pasta paprykowo-pomidorowa
Przygotowanie
- Do miski wkładamy ser, dolewamy wodę i mieszamy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji
- Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę
- Pomidory i paprykę kroimy w kostkę
- Szczypiorek drobno siekamy
- Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych, warzywnych past.
Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.
Autor
Lista składników
- Pomidor (300 g)
- Bundz (150 g)
- Cebula (130 g)
- Papryka czerwona (100 g)
- Woda (45 ml)
- Papryka słodka mielona (proszek) (0.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
- Sól kłodawska (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.