Pasta brokułowo – kokosowa
Pasta brokułowo – kokosowa
Przygotowanie
- Gotujemy i odcedzamy brokuł
- Miksujemy brokuł z wiórkami, doprawiamy sokiem z cytryny, solą i pieprzem
- Dolewamy oliwy i mieszamy
- Można dodać natkę pietruszki, koperek itp.
Rady dietetyka
Podczas stosowania protokołu autoimmunologicznego (AIP), nie należy używać pieprzu czarnego.
Uwagi
Można skorzystać z naszych przepisów na pasty brokułowe, które znajdziesz w podpiętych, powiązanych przepisach. Stwórz własną książkę kulinarną, dodając je do ulubionych.
W przepisach powiązanych znajdziesz również przepisy na chleby, które mogą być bazą do pasty, jeśli Twój plan dietetyczny na to pozwala.
Autor
Lista składników
- Brokuł (260 g)
- Cytryna (40 g)
- Wiórki kokosowe (30 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (20 ml)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.