Tofu ze szpinakiem na brązowym ryżu
Tofu odsączamy i przekładamy na talerz wyłożony ręcznikiem papierowym, na nim kładziemy drugi kawałek ręcznika papierowego i przyciskamy drugim talerzem (…)
Czytaj więcejMasło ziołowe z awokado
Tłuszcz powinien być w temp. pokojowej Awokado obieramy, usuwamy pestkę i kroimy w ćwiartki Zieleninę drobno siekamy Wszystkie składniki (poza (…)
Czytaj więcejMuffinki jajeczno-warzywne
Paprykę i pomidora kroimy w kostkę Szpinak drobno siekamy Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Wgłębienia w formie na (…)
Czytaj więcejCytrynowe przegrzebki opiekane na patelni
Przegrzebki płuczemy i osuszamy ręcznikiem papierowym, a następnie posypujemy przyprawami (solą i pieprzem) Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy przegrzebki, równomiernie (…)
Czytaj więcejTaco z ryby w panierce kukurydzianej z sałatką colesław
Ryba Rybę kroimy w paski o szerokości ok. 5 cm Do miski wsypujemy mąkę oraz przyprawy (chili i sól) i (…)
Czytaj więcejCytrynowy szpinak podsmażany
Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Kładziemy szpinak, posypujemy przyprawami (solą) i smażymy przez ok. 3-4 minuty Następnie ściągamy patelnię z kuchenki, (…)
Czytaj więcejSałatka z jesiennych zbiorów z dynią
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 200 st. C Dynię obieramy i kroimy w kostkę Blachę wykładamy folią aluminiową Dynię rozkładamy na (…)
Czytaj więcejDorsz z patelni
Przygotowujemy trzy miski – do jednej wsypujemy mąkę, do drugiej wybijamy jajo i lekko roztrzepujemy, a do trzeciej wsypujemy bułkę (…)
Czytaj więcejKlopsiki z indyka
Cukinię ścieramy na grubych oczkach tarki do miski Piekarnik rozgrzewamy do temp. 200 st. C Blachę wykładamy folią aluminiową, a (…)
Czytaj więcejPlasterki banana w czekoladzie
Banan powinien być zamrożony i pokojony w plastry Blachę do pieczenia wykładamy papierem Na papierze układamy plastry banana tak, aby (…)
Czytaj więcej