Klops
Cebulę obieramy i drobno siekamy Paprykę drobno siekamy (pestki usuwamy) Pomidory wlewamy do blendera i blendujemy na jednolitą konsystencję Do (…)
Czytaj więcejBezowa polewa
Do miski wlewamy białka, dodajemy proszek do pieczenia i przyprawy (wanilię, z której wydłubujemy nasiona) i ubijamy na niezbyt twardą (…)
Czytaj więcejKokosowe ciasto z czekoladą
Tłuszcz wkładamy do rondla i podgrzewamy do momentu, aż się roztopi Do miski wlewamy tłuszcz i mleko, dodajemy cukier, przyprawy (…)
Czytaj więcejKokosowe ciasto kakaowe
Tłuszcz wkładamy do rondla i podgrzewamy do momentu, aż się roztopi Dodajemy kakao, mieszamy i ściągamy rondel z kuchenki Do (…)
Czytaj więcejKlasyczne burgery z indyka
Szczypiorek siekamy Wszystkie składniki (poza tłuszczem) wrzucamy do miski i dokładnie mieszamy Następnie dzielimy masę na części i formujemy kulę (…)
Czytaj więcejMakaroniki kokosowe
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Dwie blachy wykładamy papierem do pieczenia Do miski wrzucamy białka, dodajemy przyprawy (sól) (…)
Czytaj więcejMięso mielone z indyka
Szczypiorek drobno siekamy Patelnię smarujemy tłuszczem i rozgrzewamy Na patelnię wrzucamy szczypiorek i podsmażamy przez ok. 1-2 minuty Dodajemy mięso (…)
Czytaj więcejSkórki z owoców jagodowych
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 95 st. C Dwie blachy wykładamy papierem do pieczenia Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i blendujemy (…)
Czytaj więcejEnergetyczne kulki migdałowe
Blachę wykładamy papierem do pieczenia Do robota kuchennego wrzucamy wszystkie składniki (poza czekoladą), włączamy funkcję pulsowania i miksujemy tylko do (…)
Czytaj więcejPlasterki banana w czekoladzie
Banan powinien być zamrożony i pokojony w plastry Blachę do pieczenia wykładamy papierem Na papierze układamy plastry banana tak, aby (…)
Czytaj więcej