fbpx
logo
Szukaj
open close

Pieczeń wołowa

Cebulę obieramy i drobno siekamy Mięso dokładnie myjemy, osuszamy i oczyszczamy z kości i błon Następnie mięso lekko rozbijamy, nacieramy (…)

Czytaj więcej

Pulpety po bałkańsku

Ser kroimy w małą kostkę Do miski wkładamy mięso, wybijamy jajo, dodajemy bułkę tartą, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz wszystkie (…)

Czytaj więcej

Gulasz z łopatki z cebulą

Mięso dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy w gulaszową kostkę, a następnie oprószamy przyprawami (solą i pieprzem) Na patelni rozgrzewamy tłuszcz (…)

Czytaj więcej

Steki z polędwicy w marynacie

Do miski wlewamy połowę tłuszczu, dodajemy pozostałe składniki (poza mięsem) i dokładnie mieszamy Mięso dokładnie myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i (…)

Czytaj więcej