fbpx
logo
Szukaj
open close

Ostre masło

Czosnek obieramy i drobno siekamy Chili i zieleninę drobno siekamy (z chili usuwamy pestki) Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy

Czytaj więcej

Indyk z nadzieniem mięsnym

Tuszkę dokładnie myjemy, osuszamy i nacieramy przyprawami (solą i pieprzem) oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem Następnie wkładamy tuszkę do lodówki (…)

Czytaj więcej

Rolady schabowe w boczku

Mięso dokładnie myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym Następnie rozbijamy każdy plaster mięsa na cienki płat i posypujemy przyprawami (solą, pieprzem (…)

Czytaj więcej

Wieprzowina z papryką i cebulą

Przygotowujemy marynatę: czosnek obieramy, drobno siekamy i wrzucamy do miski, dodajemy ketchup, musztardę, mąkę i przyprawy (majeranek), wybijamy jajo, dolewamy (…)

Czytaj więcej

Steki z polędwicy

Mięso wyciągamy z lodówki i odkładamy na ok. 30 minut, aby osiągnęło temp. pokojową Piekarnik nagrzewamy do temp. 160 st. (…)

Czytaj więcej

Żeberka w glazurze miodowej

Przygotowujemy marynatę: czosnek obieramy, przeciskamy przez praskę i wrzucamy do miski, dodajemy pozostałe składniki (poza mięsem) i całość dokładnie mieszamy (…)

Czytaj więcej