fbpx
logo
Szukaj
open close

Purée z dyni

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Dynię kroimy na pół, usuwamy pestki, a miąższ (…)

Czytaj więcej

Pstrąg faszerowany

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 200 st. C Pstrąga nacinamy w 2-3 miejscach tworząc kieszenie Zieleninę z orzechami drobno siekamy i (…)

Czytaj więcej

Cytrynowe krewetki z koperkiem

Krewetki oczyszczamy (obieramy z pancerza i usuwamy przewód pokarmowy) Czosnek obieramy i rozgniatamy Zieleninę drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz (…)

Czytaj więcej

Kokosowe ciasto do kawy

Posypka Orzechy drobniej siekamy Tłuszcz wkładamy do rondla i podgrzewamy do momentu, aż się roztopi Wszystkie składniki razem mieszamy i (…)

Czytaj więcej

Pyzy ziołowe

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 205 st. C Tłuszcz wkładamy do rondla i podgrzewamy do momentu, aż się roztopi Do miski (…)

Czytaj więcej

Przecier z daktyli

Daktyle wsypujemy do miski, zalewamy wodą (tak, aby wszystkie były pokryte) i odstawiamy na noc Następnie blendujemy wraz z wodą, (…)

Czytaj więcej