fbpx
logo
Szukaj
open close

Pstrąg faszerowany

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 200 st. C Pstrąga nacinamy w 2-3 miejscach tworząc kieszenie Zieleninę z orzechami drobno siekamy i (…)

Czytaj więcej

Lemoniada malinowa

Miód rozpuszczamy w małej ilości ciepłej wody Wszystkie składniki razem blendujemy Następnie przelewamy lemoniadę przez sitko

Czytaj więcej

Brzoskwiniowa salsa

Brzoskwinie obieramy, usuwamy pestki i drobno siekamy Cebulę obieramy i drobno siekamy Chili drobno siekamy (pestki usuwamy) Wszystkie składniki razem (…)

Czytaj więcej

Kurczak po madrycku

Papryki drobno kroimy (gniazda nasienne usuwamy) Pomidory sparzamy, obieramy ze skóry i drobno kroimy Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno (…)

Czytaj więcej

Wołowina z brokułami

Wołowina z brokułami Mięso wkładamy na ok. 30 minut do zamrażarki (aby się lepiej kroiło) Ryż gotujemy w instrukcji na (…)

Czytaj więcej

Naleśniczki kokosowe

Do miski wybijamy jaja, dodajemy połowę tłuszczu, cukier i przyprawy (sól), dolewamy mleko i dokładnie miksujemy Mąkę z proszkiem do (…)

Czytaj więcej

Owsianka z tahini

Owoce suszone drobno siekamy Z laski wanilii wydłubujemy ziarna i wrzucamy do moździerza Dodajemy ziarna kardamonu i rozgniatamy przyprawy na (…)

Czytaj więcej