fbpx
logo
Szukaj
open close

Gulasz wołowy z ziemniakami

Mięso dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy w gulaszową kostkę Cebulę obieramy i drobno siekamy W rondlu rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy mięso (…)

Czytaj więcej

Boeuf strogonow

Pieczarki obieramy, kroimy w pół plastry, wrzucamy na suchą patelnię i dusimy cały czas mieszając do momentu, aż odparuję większość (…)

Czytaj więcej

Wołowina po burgundzku

Mięso dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy na kawałki Następnie mięso posypujemy przyprawami (solą i pieprzem) i mąką Na patelni rozgrzewamy (…)

Czytaj więcej

Sałatka waldorf

Jabłko kroimy w kostkę (pestki usuwamy), wrzucamy do miski i skrapiamy sokiem z cytryny Kulki winogrona kroimy na pół i (…)

Czytaj więcej

Kotlety de volaille

Tłuszcz powinien być miękki Zieleninę drobno siekamy i wrzucamy do miski Dodajemy tłuszcz i dokładnie ucieramy, powoli wlewając sok z (…)

Czytaj więcej

Rolady schabowe w boczku

Mięso dokładnie myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym Następnie rozbijamy każdy plaster mięsa na cienki płat i posypujemy przyprawami (solą, pieprzem (…)

Czytaj więcej