fbpx
logo
Szukaj
open close

Okoń z koprem włoskim

Jeden okoń powinien warzyć ok. 250 g Okonie dokładnie oczyszczamy, oskrobujemy z łusek i wypatroszamy Następnie w każdym okoniu robimy (…)

Czytaj więcej

Pieczone banany

Laskę cynamonu i wanilii kroimy na 4 części Piekarnik rozgrzewamy do temp. 230 st. C Papier do pieczenia dzielimy na (…)

Czytaj więcej

Baton z amarantusem

Orzechy i owoce suszone drobniej kroimy Orzechy prażymy na suchej patelni przez ok. 1-2 minuty, co jakiś czas mieszając Do (…)

Czytaj więcej

Domowe pesto

Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i blendujemy do momentu uzyskania konsystencji pesto

Czytaj więcej

Hummus

Sezam prażymy na suchej patelni przez ok. 1-2 minuty, co jakiś czas mieszając Następnie przesypujemy sezam do młynka i drobno (…)

Czytaj więcej