fbpx
logo
Szukaj
open close

Cytrynowe krewetki z koperkiem

Krewetki oczyszczamy (obieramy z pancerza i usuwamy przewód pokarmowy) Czosnek obieramy i rozgniatamy Zieleninę drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz (…)

Czytaj więcej

Lody bananowe

Talerz wykładamy papierem do pieczenia Banany obieramy, kroimy w plasterki, układamy na papierze i wkładamy do zamrażarki na min. 3 (…)

Czytaj więcej

Sos z Kolorado

Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy i schładzamy co najmniej 1 godz. przed podaniem

Czytaj więcej

Szparagi smażone z czosnkiem

Ze szparagów odcinamy końcówki Czosnek obieramy i rozgniatamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy czosnek i podsmażamy przez ok. 1-2 minuty, (…)

Czytaj więcej

Pstrąg faszerowany

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 200 st. C Pstrąga nacinamy w 2-3 miejscach tworząc kieszenie Zieleninę z orzechami drobno siekamy i (…)

Czytaj więcej

Łosoś z fenkułem

Fenkuł oczyszczamy i kroimy w zapałki Piekarnik rozgrzewamy do temp. 200 st. C Ścianki i dno naczynia żaroodpornego smarujemy tłuszczem (…)

Czytaj więcej

Brzoskwiniowa salsa

Brzoskwinie obieramy, usuwamy pestki i drobno siekamy Cebulę obieramy i drobno siekamy Chili drobno siekamy (pestki usuwamy) Wszystkie składniki razem (…)

Czytaj więcej