Kurczak z grilla po meksykańsku
Chili kroimy wzdłuż na pół Mięso kroimy poziomo na pół, tworząc cieńsze kawałki Do rondla wlewamy sok z pomarańczy i (…)
Czytaj więcejKurczak po persku
Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Zieleninę drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę z czosnkiem i podsmażamy (…)
Czytaj więcejFilety z kurczaka w serowej panierce
Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Piekarnik rozgrzewamy do temp. 220 st. C Każdy kawałek mięsa kroimy poziomo (…)
Czytaj więcejKurczak w sosie teriyaki
Mięso kroimy w paski Do miski wlewamy sos sojowy, ocet i tłuszcz (olej), dodajemy cukier i całość dokładnie mieszamy do (…)
Czytaj więcejKurczak duszony w winie
Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Zieleninę drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę i podsmażamy przez ok. (…)
Czytaj więcejKurczak duszony w pomidorach
Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Zieleninę drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę i podsmażamy przez ok. (…)
Czytaj więcejKurczak z ryżem po hiszpańsku
Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Mięso kroimy w kostkę Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę z czosnkiem oraz (…)
Czytaj więcejKremowa zapiekanka z indykiem
Cebulę obieramy i drobno siekamy Mięso kroimy w kostkę Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Na patelni rozgrzewamy (…)
Czytaj więcejPenne z boczkiem i chili
Boczek kroimy w kostkę Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Chili i zieleninę drobno siekamy Ser (parmezan) ścieramy na (…)
Czytaj więcejMakaron z tuńczykiem i groszkiem
Ser (żółty) ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Zieleninę drobno siekamy Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Makaron (…)
Czytaj więcej