Roladki nadziewane krewetkami
Czosnek obieramy i drobno siekamy Ser (parmezan) ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Krewetki drobno siekamy Mięso kroimy poziomo (…)
Czytaj więcejPiersi kurczaka z kminem rzymskim
Mięso kroimy w paski Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do miski Dodajemy tłuszcz oraz przyprawy (kmin, chili, sól i (…)
Czytaj więcejUdka kurczaka z parmezanem
Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Zieleninę drobno siekamy i przenosimy do miski z serem Piekarnik rozgrzewamy do (…)
Czytaj więcejCassoulet z kurczakiem i fasolą
Zieleninę drobno siekamy Czosnek obieramy i kroimy w cienkie plasterki Fasolę odsączamy z zalewy, przenosimy na sito i płuczemy pod (…)
Czytaj więcejPlastry z indyka z szynką parmeńską
Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do miski Zieleninę drobno siekamy i przenosimy do miski z czosnkiem Do miski z (…)
Czytaj więcejUdka z orzechami makadamia
Boczek kroimy w drobną kostkę Cebulę obieramy i drobno siekamy Orzechy i zieleninę (natkę) drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy 1/3 (…)
Czytaj więcejNachos z grillowanym kurczakiem
Mięso posypujemy z każdej strony przyprawami (solą, pieprzem i papryką) Na patelni grillowej rozgrzewamy tłuszcz Kładziemy mięso i smażymy przez (…)
Czytaj więcejIndyk z aromatycznym masłem
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 220 st. C Zieleninę drobno siekamy W rondlu rozpuszczamy tłuszcz i przelewamy do miski Dodajemy zieleninę (…)
Czytaj więcejRoladki z kurczaka z kiełkami rzeżuchy
Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Mięso wkładamy między dwa kawałki folii i tłuczemy na grubość ok. 5 (…)
Czytaj więcejKurczak z trawą cytrynową
Trawę cytrynową grubo siekamy Imbir obieramy i drobno siekamy Korzenie kolendry grubo siekamy, a liście drobno W garnku zagotowujemy wodę (…)
Czytaj więcej