Tropikalna sałatka z mango
Imbir obieramy i ścieramy na drobnych oczkach tarki Szczypiorek siekamy, a białe części cebulek zachowujemy Od liści kolendry odcinamy łodyżki (…)
Czytaj więcejKurczak z fasolą i cynamonem
Mięso kroimy na kawałki i przenosimy do miski Dodajemy przyprawy (cynamon) oraz wino i dokładnie mieszamy Następnie przykrywamy miskę folią (…)
Czytaj więcejKurczak w cydrze
Mięso kroimy w większa kostkę i przenosimy do miski Imbir obieramy i ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski z (…)
Czytaj więcejUdka kurczaka z parmezanem
Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Zieleninę drobno siekamy i przenosimy do miski z serem Piekarnik rozgrzewamy do (…)
Czytaj więcejCassoulet z kurczakiem i fasolą
Zieleninę drobno siekamy Czosnek obieramy i kroimy w cienkie plasterki Fasolę odsączamy z zalewy, przenosimy na sito i płuczemy pod (…)
Czytaj więcejPlastry z indyka z szynką parmeńską
Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do miski Zieleninę drobno siekamy i przenosimy do miski z czosnkiem Do miski z (…)
Czytaj więcejUdka z orzechami makadamia
Boczek kroimy w drobną kostkę Cebulę obieramy i drobno siekamy Orzechy i zieleninę (natkę) drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy 1/3 (…)
Czytaj więcejNachos z grillowanym kurczakiem
Mięso posypujemy z każdej strony przyprawami (solą, pieprzem i papryką) Na patelni grillowej rozgrzewamy tłuszcz Kładziemy mięso i smażymy przez (…)
Czytaj więcejIndyk z aromatycznym masłem
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 220 st. C Zieleninę drobno siekamy W rondlu rozpuszczamy tłuszcz i przelewamy do miski Dodajemy zieleninę (…)
Czytaj więcejRoladki z kurczaka z kiełkami rzeżuchy
Ser ścieramy na drobnych oczkach tarki do miski Mięso wkładamy między dwa kawałki folii i tłuczemy na grubość ok. 5 (…)
Czytaj więcej