Chrupiące kotlety wieprzowe
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 190 st. C Blachę smarujemy tłuszczem Każdy kawałek mięsa wkładamy między dwa kawałki folii i rozbijamy (…)
Czytaj więcejSycąca zupa z wołowiną i kaszą
Cebulę obieramy i drobno siekamy Marchew obieramy i kroimy w kostkę Seler kroimy w plasterki Mięso kroimy w kostkę Kaszę (…)
Czytaj więcejKotlety wieprzowe z cydrem
Cebulę obieramy i kroimy w cienkie plasterki Mięso posypujemy z każdej strony przyprawami (pieprzem) Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Kładziemy mięso (…)
Czytaj więcejPieczona wołowina z ziołami
Mięso powinno być w jednym kawałku, zwinięte w rulon i związane nicią kuchenną Marchew z cebulą obieramy i kroimy w (…)
Czytaj więcejŻeberka z grilla w syropie klonowym
Czosnek obieramy, drobno siekamy i wrzucamy do miski Do miski dodajemy pozostałe składniki (poza żeberkami) i całość dokładnie mieszamy Płaty (…)
Czytaj więcejPolędwica wołowa z imbirem
Czosnek z imbirem obieramy, drobno siekamy i wrzucamy do miski Zieleninę drobno siekamy i dodajemy do miski Do miski wlewamy (…)
Czytaj więcejRozgrzewający gulasz wołowy
Mięso kroimy w kostkę Cebulę obieramy i kroimy w plasterki Piekarnik rozgrzewamy do temp. 170 st. C Na patelni rozgrzewamy (…)
Czytaj więcejWieprzowina z ananasową salsą
Mięso kroimy w plastry (na 1 porcję 1 plaster) Każdy plaster mięsa wkładamy między dwa kawałki folii i rozbijamy tłuczkiem (…)
Czytaj więcejSpaghetti z kulkami mięsnymi
Do miski wkładamy mięso i rozgniatamy widelcem Czosnek obieramy, drobno siekamy i dodajemy do miski z mięsem Ser ścieramy na (…)
Czytaj więcejWyśmienite burgery wołowe
Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do miski Zieleninę drobno siekamy i dodajemy do miski z czosnkiem Do miski dodajemy (…)
Czytaj więcej