Faszerowana papryka
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Papryki kroimy wzdłuż na pół i usuwamy z nich pestki Następnie wkładamy papryki (…)
Czytaj więcejWieprzowina z imbirem
Mięso kroimy w kostkę Czosnek z imbirem obieramy i drobno siekamy Cebulę drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy 1/3 ilości tłuszczu (…)
Czytaj więcejSycąca zupa z wołowiną i kaszą
Cebulę obieramy i drobno siekamy Marchew obieramy i kroimy w kostkę Seler kroimy w plasterki Mięso kroimy w kostkę Kaszę (…)
Czytaj więcejKociołek z wołowiną i warzywami
Ziemniaki obieramy i kroimy na pół Marchew obieramy i kroimy na kawałki Cebulę obieramy i kroimy w ćwiartki Seler kroimy (…)
Czytaj więcejŻeberka z grilla w syropie klonowym
Czosnek obieramy, drobno siekamy i wrzucamy do miski Do miski dodajemy pozostałe składniki (poza żeberkami) i całość dokładnie mieszamy Płaty (…)
Czytaj więcejSoczyste wołowe burgery
Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Zieleninę drobno siekamy Do miski wkładamy mięso i rozdrabniamy widelcem Dodajemy pozostałe składniki (…)
Czytaj więcejPolędwica wołowa z imbirem
Czosnek z imbirem obieramy, drobno siekamy i wrzucamy do miski Zieleninę drobno siekamy i dodajemy do miski Do miski wlewamy (…)
Czytaj więcejWieprzowina z ananasową salsą
Mięso kroimy w plastry (na 1 porcję 1 plaster) Każdy plaster mięsa wkładamy między dwa kawałki folii i rozbijamy tłuczkiem (…)
Czytaj więcejSpaghetti z kulkami mięsnymi
Do miski wkładamy mięso i rozgniatamy widelcem Czosnek obieramy, drobno siekamy i dodajemy do miski z mięsem Ser ścieramy na (…)
Czytaj więcejWyśmienite burgery wołowe
Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do miski Zieleninę drobno siekamy i dodajemy do miski z czosnkiem Do miski dodajemy (…)
Czytaj więcej