Sycąca zupa z wołowiną i kaszą
Cebulę obieramy i drobno siekamy Marchew obieramy i kroimy w kostkę Seler kroimy w plasterki Mięso kroimy w kostkę Kaszę (…)
Czytaj więcejPolędwica wołowa z awokado
Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do miski Dodajemy połowę tłuszczu (oliwy) i połowę soku z cytryny, chrzan oraz przyprawy (…)
Czytaj więcejWołowina w balsamicznej marynacie z karmelizowaną cebulą
Czosnek obieramy, kroimy w cienkie plasterki i przenosimy do miski Do miski dolewamy ocet i 2/3 ilości tłuszczu, dodajemy musztardę (…)
Czytaj więcejWieprzowina z ananasową salsą
Mięso kroimy w plastry (na 1 porcję 1 plaster) Każdy plaster mięsa wkładamy między dwa kawałki folii i rozbijamy tłuczkiem (…)
Czytaj więcejJagnięcina z rozmarynem i czosnkiem
Udziec powinien być w jednym kawałku Czosnek kroimy na pół W udźcu robimy kilka nacięć i w każde nacięcie wkładamy (…)
Czytaj więcejFaszerowana papryka
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Papryki kroimy wzdłuż na pół i usuwamy z nich pestki Następnie wkładamy papryki (…)
Czytaj więcejPieczony schab po meksykańsku
Mięso powinno być w jednym kawałku, bez skóry i kości, delikatnie nacięte wzdłuż Ryż gotujemy wg instrukcji na opakowaniu, a (…)
Czytaj więcejSpaghetti z kulkami mięsnymi
Do miski wkładamy mięso i rozgniatamy widelcem Czosnek obieramy, drobno siekamy i dodajemy do miski z mięsem Ser ścieramy na (…)
Czytaj więcejWyśmienite burgery wołowe
Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do miski Zieleninę drobno siekamy i dodajemy do miski z czosnkiem Do miski dodajemy (…)
Czytaj więcejRozgrzewający gulasz wołowy
Mięso kroimy w kostkę Cebulę obieramy i kroimy w plasterki Piekarnik rozgrzewamy do temp. 170 st. C Na patelni rozgrzewamy (…)
Czytaj więcej