Aromatyczna wołowina po azjatycku
Mięso kroimy w kostkę Cebulę obieramy i kroimy na pół Czosnek z imbirem obieramy i drobno siekamy W rondlu rozgrzewamy (…)
Czytaj więcejGulasz wołowy z soczewicą
Mięso kroimy w kostkę Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Imbir obieramy i ścieramy na drobnych oczkach tarki Chili (…)
Czytaj więcejPaszteciki z wołowiną
Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Mięso kroimy na kawałki W rondlu rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę z czosnkiem i (…)
Czytaj więcejZiołowo-cytrynowe sznycle cielęce ze szpinakiem
Mięso kroimy na kawałki i każdy kawałek wkładamy między dwa kawałki papieru do pieczenia, a następnie rozbijamy tłuczkiem na grubość (…)
Czytaj więcejTradycyjna grecka musaka
Piekarnik nagrzewamy do temp. 180 st. C Bakłażany kroimy w plastry, układamy na ruszcie i pieczemy przez ok. 10 minut (…)
Czytaj więcejCielęcina z szynką i ziołami
Mięso kroimy na kawałki (1 kawałek na 1 porcję) i każdy kawałek wkładamy między dwa kawałki papieru do pieczenia i (…)
Czytaj więcejGulasz wołowy z warzywami
Do miski wlewamy sos, dodajemy przyprawy (pieprz) i mieszamy Mięso kroimy w kostkę, dodajemy do miski i dokładnie mieszamy, tak (…)
Czytaj więcejRagout wołowe z makaronem
Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Mięso kroimy w kostkę W rondlu rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę z czosnkiem i (…)
Czytaj więcejKulki mięsne w stylu japońskim
Cebulę z czosnkiem drobno siekamy Imbir ścieramy na drobnych oczkach tarki Kapustę drobno kroimy Do blendera wkładamy mięso, białko, mąkę, (…)
Czytaj więcejJagnięcina z rozmarynem i czosnkiem
Udziec powinien być w jednym kawałku Czosnek kroimy na pół W udźcu robimy kilka nacięć i w każde nacięcie wkładamy (…)
Czytaj więcej