Kolorowa surówka z kapusty
Kapusty szatkujemy i wrzucamy do miski Cebulkę z zieleniną drobno siekamy i wrzucamy do miski Marchew obieramy i ścieramy na (…)
Czytaj więcejZawijaski z warzywami
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 220 st. C Paprykę wkładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy przez ok. 10-15 minut (pieczemy do (…)
Czytaj więcejZapiekane pomidory z ryżem i ziołami
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Z pomidorów odcinamy czubki i łyżeczką oddzielamy miąższ z nasionami (czubki i miąższ (…)
Czytaj więcejPikantny dip z zielonego groszku
Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Chili drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę z czosnkiem i podsmażamy (…)
Czytaj więcejKuszące krokiety mięsne
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 200 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Cebulę obieramy i drobno siekamy Marchew obieramy i (…)
Czytaj więcejŚródziemnomorskie pierożki
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Cebulę z czosnkiem obieramy i drobno siekamy Papryki (…)
Czytaj więcejGrzanki z krewetkami i sezamem
Krewetki oczyszczamy (obieramy z pancerza i usuwamy przewód pokarmowy) i wrzucamy do blendera Imbir obieramy i ścieramy na drobnych oczkach (…)
Czytaj więcejKuleczki szpinakowo-ryżowe
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Ryż gotujemy wg instrukcji na opakowaniu, a następnie odcedzamy Szpinak oczyszczamy, grubo kroimy (…)
Czytaj więcejBruschetta z pomidorami i bazylią
Bagietkę kroimy na kromki Rozgrzewamy opiekacz Wkładamy do opiekacza kromki i opiekamy przez ok. 2-3 minuty Następnie nieopieczoną stronę kromki (…)
Czytaj więcejKulki mięsne
Piekarnik rozgrzewamy do temp. 180 st. C Blachę wykładamy papierem do pieczenia Czosnek obieramy, drobno siekamy i przenosimy do miski (…)
Czytaj więcej