fbpx
logo
Szukaj
open close

Złote rosti

Boczek drobno siekamy, wrzucamy na patelnię i podsmażamy przez ok. 4-5 minut (do momentu, aż będzie chrupiący) Dynię z selerem (…)

Czytaj więcej

Czosnkowa fasolka szparagowa

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 220 st. C Blachę wykładamy folią aluminiową Fasolkę szparagową oczyszczamy, odcinamy końcówki i wrzucamy do miski (…)

Czytaj więcej

Grzyby z camembertem

Czosnek obieramy i drobno siekamy Pieczarki kroimy na pół Ser kroimy w kostkę Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy czosnek i (…)

Czytaj więcej

Orzechowe kruche ciasteczka

Tłuszcz powinien mieć temp. pokojową Orzechy mielimy (np. w młynku) Do miski wkładamy tłuszcz, wsypujemy cukier, dodajemy ekstrakt i miksujemy (…)

Czytaj więcej

Pieczeń z indyka

Piekarnik rozgrzewamy do temp. 450 st. C Cebulę obieramy i drobno siekamy Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę i podsmażamy (…)

Czytaj więcej

Makaron z cukinii z pesto

Z cukinii odcinamy końcówki i przepuszczamy ją przez spiromat, a następnie przenosimy do miski Ser ścieramy na grubych oczkach tarki (…)

Czytaj więcej

Szpinak ze śmietaną

Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę Na patelni rozgrzewamy tłuszcz Wrzucamy cebulę i podsmażamy przez ok. 4-5 minut Dodajemy (…)

Czytaj więcej