Cielęcina w sosie warzywnym
Z mięsa usuwamy kość i odkrawamy tłuszcz Następnie kroimy mięso w plastry tak, aby każdy ważył ok. 50 g Wszystkie (…)
Czytaj więcejPieczony ananas z kremem kokosowym
Pieczony ananas Zaczynamy od przygotowania kremu W piekarniku rozgrzewamy grill Ruszt lekko smarujemy tłuszczem Ananasa kroimy wzdłuż na pół i (…)
Czytaj więcejPieczony udziec sarny z sosem winnym
Z mięsa wykrawamy kość Wszystkie warzywa obieramy i kroimy w cienkie plasterki Warzywa przenosimy do miski, wlewamy ocet i wino, (…)
Czytaj więcejJajecznica ze szparagami i trybulą
Szparagi obieramy i odcinamy końcówki Następnie gotujemy szparagi na parze przez ok. 5 minut Po tym czasie szparagi odcedzamy Zieleninę (…)
Czytaj więcejRoladki z cukinii z kolendrą
Cukinię dokładnie myjemy i osuszamy Następnie odcinamy z cukinii końcówki Cukinię „kroimy” obieraczką wzdłuż na plastry o grubości ok. 1-2 (…)
Czytaj więcejRoladki z indyka nadziewane pieczarkami
Mięso kroimy w plastry (w zależności od ilości porcji, każdy plaster powinien ważyć ok. 120 g) Szalotkę drobno siekamy Pieczarki (…)
Czytaj więcejSałatka z kurczakiem
Sałatka Imbir obieramy i ścieramy na drobnych oczkach tarki Do garnka wlewamy bulion, dodajemy imbir i doprowadzamy do wrzenia Następnie (…)
Czytaj więcejMus morelowy
Żelatynę wrzucamy do miski, zalewamy zimną wodą i odkładamy do namoczenia Morele kroimy na pół i usuwamy pestki, a następnie (…)
Czytaj więcejKompot brzoskwiniowy z białym winem i cynamonem
Zagotowujemy wodę i wlewamy do miski Do osobnej miski wlewamy zimną wodę Brzoskwinie wkładamy do wrzącej wody na ok. 30 (…)
Czytaj więcejGrzanki z oliwkami, twarogiem i papryką
Kapary wkładamy do miski, zalewamy zimną wodą i moczymy przez ok. 1 godz. W piekarniku rozgrzewamy grill Paprykę kroimy w (…)
Czytaj więcej