Owsianka z mlekiem roślinnym, jabłkiem, cynamonem i kakao
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c18005825-8e9e-4c21-a5f4-7154f36a7023 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c18005825-8e9e-4c21-a5f4-7154f36a7023](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2020/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c18005825-8e9e-4c21-a5f4-7154f36a7023.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c18005825-8e9e-4c21-a5f4-7154f36a7023 GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c18005825-8e9e-4c21-a5f4-7154f36a7023](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2020/07/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c18005825-8e9e-4c21-a5f4-7154f36a7023.jpg)
Owsianka z mlekiem roślinnym, jabłkiem, cynamonem i kakao
Przygotowanie
- Płatki owsiane zagotowujemy w mleku (jeśli płyn odparuje, to dolewamy wody)
- Po ostudzeniu dodajemy starte na tarce jabłko
- Posypujemy cynamonem i kakao
- Podajemy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia owsianek.
Autor
Lista składników
- Mleko kokosowe (250 ml)
- Jabłko (180 g)
- Płatki owsiane (bezglutenowe) (75 g)
- Kakao w proszku (5 g)
- Cynamon mielony (4 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.