Owsianka z mlekiem roślinnym i bananem
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0af8a8c4-41c3-48b8-8780-d2ad4e2b368e GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0af8a8c4-41c3-48b8-8780-d2ad4e2b368e](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2020/12/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0af8a8c4-41c3-48b8-8780-d2ad4e2b368e.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0af8a8c4-41c3-48b8-8780-d2ad4e2b368e GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0af8a8c4-41c3-48b8-8780-d2ad4e2b368e](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2020/12/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c0af8a8c4-41c3-48b8-8780-d2ad4e2b368e.jpg)
Owsianka z mlekiem roślinnym i bananem
Przygotowanie
- Płatki owsiane zagotowujemy w mleku (jeśli płyn odparuje, to możemy dolać wody)
- Wkrajamy pół banana
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia owsianek.
Do sporządzenia tego przepisu możesz użyć dowolnego, roślinnego mleka.
Autor
Lista składników
- Mleko kokosowe (250 ml)
- Płatki owsiane (bezglutenowe) (75 g)
- Banan (60 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.