Owocowa pszczółka
Owocowa pszczółka
Przygotowanie
- Jabłko kroimy na pół, z jednej połówki wycinamy ze skórki paski, a z drugiej połówki wycinamy kółka (na kształt pszczoły, tak jak na załączonym obrazku)
- Pomarańczę obieramy, tak aby ze skórki zostały kawałki na kształt skrzydeł
- Oliwkę kroimy na pół
- Wszystkie składniki układamy na talerzu na kształt pszczoły, tak jak na załączonym obrazku
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia dziecięcych dań.
Autor
Lista składników
- Jabłko zielone (150 g)
- Pomarańcza (20 g)
- Oliwki czarne (3 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.