Naleśniki kasztanowe
Naleśniki kasztanowe
Przygotowanie
- Mąkę przesiewamy przez sito
- Dolewamy wody i mieszamy do uzyskania konsystencji ciasta naleśnikowego
- Smażymy na patelni nieprzywierającej
Rady dietetyka
Naleśniki można podawać z dżemem, rozgniecionym bananem, dowolnymi owocami, masłem orzechowym (oprócz osób na AIP) lub innymi, ulubionymi składnikami.
Autor
Lista składników
- Woda (250 ml)
- Mąka kasztanowa (110 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (12 g)
- Cynamon mielony (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.