Mus z mango i liczi
Mus z mango i liczi
Przygotowanie
- Możemy użyć owoców z puszki
- Mango obieramy, usuwamy pestki i kroimy na kawałki
- Liczi obieramy i kroimy na pół
- Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i blendujemy na jednolitą konsystencję
- Następnie rozdzielamy mus do misek (lub innych naczyń) i wkładamy do lodówki na ok. 30 minut
Rady dietetyka
Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia dań z mango.
Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.
Autor
Lista składników
- Mango (400 g)
- Liczi (400 g)
- Ser twarogowy krowi (60 g)
- Jogurt naturalny (40 g)
- Miód lipowy (24 g)
- Sok z limonki (bio) (6 g)
- Wanilia – ekstrakt (2 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.