Mus gruszkowo-truskawkowy
Mus gruszkowo-truskawkowy
Przygotowanie
- Z truskawek usuwamy szypułki
- Gruszkę obieramy, kroimy na ćwiartki i usuwamy gniazdo nasienne
- Owoce wrzucamy do blendera i blendujemy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji
- Mus przenosimy do miski (możemy udekorować owocami lub pestkami)
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia musów.
Autor
Lista składników
- Gruszka (130 g)
- Truskawka (70 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.