Mus czekoladowy

Mus czekoladowy
Przygotowanie
- Jabłko i banana obrać, pokroić w mniejsze kawałki
- Wrzucić do jakieś miski, dodać kakao i zmiksować blenderem na gładką masę
- Najlepiej zrobić mus od razu z kilku jabłek i bananów, kilka dni spokojnie w lodówce wytrzymuje i nic się z tym deserem nie dzieje, na drugi dzień zacznie lekko tężeć i o to chodzi
- Mus nałożyć łyżką do ładnych szklanek, udekorować pestkami granatu i listkami mięty
Rady dietetyka
Sprawdź, czy wszystkie składniki tego przepisu odpowiadają Twojej aktualnej diecie – zajrzyj w piktogramy.
Uwagi
W podpiętych, powiązanych przepisach znajdują się nasze propozycje przyrządzenia musów czekoladowych.
Autor
Lista składników
- Jabłko (180 g)
- Banan (120 g)
- Granat (35 g)
- Kakao w proszku (20 g)
- Mięta (świeża) (3 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.