Mizeria paleo
Mizeria paleo
Przygotowanie
- Ogórka obieramy i kroimy na cienkie talarki.
- Posypujemy ogórka solą i imbirem.
- Dodajemy śmietankę i koperek .
- Mieszamy dokładnie wszystkie składniki. Pozwalamy się połączyć smakom przez pół godziny.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Ogórek długi (180 g)
- Śmietanka kokosowa (75 g)
- Koper (świeży) (3 g)
- Imbir w proszku (3 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.