Marchewka z oliwkami
Marchewka z oliwkami
Przygotowanie
- Marchewkę kroimy w cienkie plasterki
- Na patelni rozgrzewamy masło, dorzucamy marchewkę i smażymy przez 5 minut.
- Dodajemy oliwki i jeszcze chwilę smażymy ciągle mieszając.
- Do całości dosypujemy płatki drożdżowe. Danie jest gotowe jak zmiękną.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Oliwki czarne (60 g)
- Marchew (45 g)
- Masło klarowane ghee (15 g)
- Płatki drożdżowe (10 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.