Makrela wędzona z sałatką warzywną
Makrela wędzona z sałatką warzywną
Przygotowanie
- Rybę i warzywa kroimy w kostkę
- Wszystkie składniki (poza chlebem) wrzucamy do miski i mieszamy
- Obok sałatki kładziemy kromki chleba
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia dań z wędzonymi rybami.
Możesz użyć dowolnej, ulubionej, wędzonej ryby.
Autor
Lista składników
- Łosoś wędzony (150 g)
- Jajo kurze (51 g)
- Awokado (45 g)
- Rzodkiewka (30 g)
- Oliwki czarne (21 g)
- Szpinak (20 g)
- Sałata karbowana (20 g)
- Rukola (20 g)
- Oliwa z oliwek extra virgin (20 ml)
- Sól kłodawska (0.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.