Makaron rzodkiewkowy
Makaron rzodkiewkowy
Przygotowanie
- Rozgrzewamy olej na patelni.
- Podsmażamy przyprawy.
- Rzodkiew obieramy na 'tagiatelle’ przy użyciu obieraczki do warzyw.
- Podsmażamy rzodkiew na oleju z przyprawami około 5-10 minut i solimy do smaku.
- Gotowe danie można posypać świeżą kolendrą.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia makaronów warzywnych.
Autor
Lista składników
- Rzodkiew biała (220 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (25 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Cynamon mielony (2 g)
- Kmin rzymski (2 g)
- Kurkuma w proszku (2 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.