Kulki czarne
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1b7dd6c5-6fb1-468f-90d7-a5fc9e84dbbf GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1b7dd6c5-6fb1-468f-90d7-a5fc9e84dbbf](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2020/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1b7dd6c5-6fb1-468f-90d7-a5fc9e84dbbf.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1b7dd6c5-6fb1-468f-90d7-a5fc9e84dbbf GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1b7dd6c5-6fb1-468f-90d7-a5fc9e84dbbf](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2020/03/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c1b7dd6c5-6fb1-468f-90d7-a5fc9e84dbbf.jpg)
Kulki czarne
Przygotowanie
- Wszystkie składniki oprócz nasion chia dokładnie zmiksować blenderem
- Uformować kulki
- Obtoczyć kulki w nasionach chia
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Wiórki kokosowe (40 g)
- Migdał (30 g)
- Śliwka suszona (30 g)
- Kakao w proszku (20 g)
- Chia – nasiona (15 g)
- Miód lipowy (12 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.