Komosanka z pestkami dyni i jagodami Goji
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb9fd3f6b-4f41-436c-b992-2322a3d892af GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb9fd3f6b-4f41-436c-b992-2322a3d892af](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb9fd3f6b-4f41-436c-b992-2322a3d892af.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb9fd3f6b-4f41-436c-b992-2322a3d892af GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb9fd3f6b-4f41-436c-b992-2322a3d892af](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cb9fd3f6b-4f41-436c-b992-2322a3d892af.jpg)
Komosanka z pestkami dyni i jagodami Goji
Przygotowanie
- Komosę ryżową gotujemy przez ok. 12-15 minut w mleku (w razie potrzeby możemy dolać odrobinę wody)
- Komosankę przenosimy do miski i posypujemy pestkami dyni oraz jagodami Goji
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych, równie smacznych komosanek.
Autor
Lista składników
- Mleko kokosowe (250 ml)
- Komosa ryżowa biała (80 g)
- Pestki dyni obrane (10 g)
- Jagoda Goji (8 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.