Komosanka z mlekiem roślinnym i z truskawkami i z bazylią
Komosanka z mlekiem roślinnym i z truskawkami i z bazylią
Przygotowanie
- Komosę ryżową gotujemy w wodzie do miękkości
- Wlewamy mleko
- Po ostudzeniu dodajemy truskawki, posiekane orzechy i listki bazylii
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia komosanki.
Autor
Lista składników
- Mleko kokosowe (250 ml)
- Woda (240 ml)
- Truskawka (100 g)
- Komosa ryżowa biała (80 g)
- Orzech włoski (20 g)
- Bazylia (świeża) (3 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.