Koktajl zielony z pokrzywą
Koktajl zielony z pokrzywą
Przygotowanie
- Ogórka obieramy, kroimy na kawałki i przenosimy do blendera (lub naczynia, w którym będziemy blendować)
- Dodajemy pozostałe składniki i blendujemy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych, równie smacznych koktajli.
Autor
Lista składników
- Woda (100 ml)
- Ogórek długi (100 g)
- Sałata masłowa (25 g)
- Jarmuż (25 g)
- Pokrzywa (świeża) (25 g)
- Pietruszka – natka (świeża) (25 g)
- Sok z cytryny (bio) (6 ml)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.