Koktajl ze szpinakiem i papają
Koktajl ze szpinakiem i papają
Przygotowanie
- Myjemy szpinak
- Myjemy papaję i kroimy ją na pół
- Wyciągamy łyżką nasiona z niej, po czym kroimy ją
- Umieszczamy wszystkie składniki w blenderze
- Dolewamy szklankę wody
- Blendujemy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych koktajli.
Autor
Lista składników
- Papaja (300 g)
- Woda (250 ml)
- Banan (120 g)
- Szpinak (100 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.