Koktajl ze szpinakiem
Koktajl ze szpinakiem
Przygotowanie
- Szpinak i banana dokładnie myjemy.
- Banana obieramy ze skóry i kroimy na kawałki.
- Ze szpinaku odcinamy korzeń i łodygi.
- Wszystkie składniki wkładamy do blendera kielichowego
- Miksujemy na gładko.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Mleko kokosowe (150 ml)
- Banan (60 g)
- Sok z cytryny (bio) (45 ml)
- Szpinak (20 g)
- Imbir korzeń (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.