Koktajl z owoców tropikalnych z dodatkiem wątróbki
Koktajl z owoców tropikalnych z dodatkiem wątróbki
Przygotowanie
- Pomarańczę obieramy i dzielimy na kawałki i wrzucamy do blendera kielichowego
- Banana obieramy i dorzucamy do blendera
- Dodajemy wątrobę
- Dolewamy wodę kokosową
- Miksujemy 15 sekund
Rady dietetyka
Wątróbka jest bardzo odżywcza. Przeczytaj na ten temat więcej w Poradniku dietetycznym. Szukaj artykułu pt. „Wątróbka to multiwitamina”.
Autor
Lista składników
- Woda kokosowa (200 ml)
- Pomarańcza (120 g)
- Banan (60 g)
- Cielęcina wątroba (25 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.