Koktajl truskawkowy z awokado
Koktajl truskawkowy z awokado
Przygotowanie
- Myjemy truskawki i jarmuż
- Obieramy banana
- Kroimy awokado na pół i usuwamy pestkę
- Wydrążamy łyżką miąższ awokado
- Dodajemy do blendera razem z innymi składnikami
- Dolewamy 2 szklanki wody
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia koktajlów.
Autor
Lista składników
- Woda (400 ml)
- Truskawka (300 g)
- Banan (240 g)
- Awokado (70 g)
- Jarmuż (30 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.