Koktajl truskawkowy
Koktajl truskawkowy
Przygotowanie
- Z truskawek usuwamy szypułki i wrzucamy do blendera (lub naczynia, w którym będziemy blendować)
- Dodajemy maliny, dolewamy mleko i całość dokładnie blendujemy przez ok. 30 sek. (do momentu uzyskania gładkiej masy)
- Następnie dodajemy jogurt oraz miód i ponownie blendujemy przez ok. 5 sek.
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia koktajli.
Autor
Lista składników
- Jogurt naturalny (250 g)
- Truskawka (220 g)
- Mleko kokosowe (125 ml)
- Malina (100 g)
- Miód lipowy (24 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.