Koktajl Pina Colada
Koktajl Pina Colada
Przygotowanie
- Z góry kokosa odcinamy biały miąższ żeby dostać się do skorupy
- Lekko rękojeścią noża uderzamy w skorupę żeby wybić otwór
- Wodę kokosowa cedzimy przez gęste sitko
- Resztę kokosa rozcinamy i wydłubujemy łyżką biały miąższ
- Miąższ i wodę wlewamy do blendera kielichowego
- Ananasa obieramy, wyrzucamy zdrewniały środek,
- 2 plastry ananasa kroimy w kostkę i dodajemy do blendera
- Miksujemy 30 sekund
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Autor
Lista składników
- Woda kokosowa (250 ml)
- Ananas (160 g)
- Miód lipowy (12 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.