Koktajl cytrynowy z mlekiem roślinnym
Koktajl cytrynowy z mlekiem roślinnym
Przygotowanie
- W blenderze kielichowym umieszczamy mleko kokosowe, dodajemy śmietankę, sok z cytryny, olej kokosowy
- Miksujemy do uzyskania gładkiej konsystencji
- Przelewamy do szklanki i podajemy od razu
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia koktajli.
Autor
Lista składników
- Mleko kokosowe (230 ml)
- Śmietanka kokosowa (65 g)
- Sok z cytryny (bio) (65 ml)
- Olej kokosowy nierafinowany (25 g)
- Miód lipowy (12 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.