fbpx
Szukaj
open close

Kokosowa polewa kremowa

GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5cc635614f-13ce-4d95-88aa-98c879962612
Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Kokosowa polewa kremowa

Przygotowanie

  • Tłuszcz powinien być miękki
  • Wszystkie składniki (poza płatkami kokosowymi) razem miksujemy
  • Dodajemy płatki kokosowe i mieszamy

Rady dietetyka

Sprawdź czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.

Uwagi

Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne, równie smaczne propozycje przyrządzenia polewy.

Zdjęcie jest poglądowe, może się różnić od podanego przepisu.

Autor

Ajwendieta
Postaw mi kawę na buycoffee.to
Slide
Pobierz aplikację

i zacznij pracę nad swoją dietą!

Slide
Jadłospisy

znajdziesz je w apce, sprawdź!

Czas: do 15 minut
Składniki: 4
Porcje: 14
Trudność: Łatwy

Lista składników

  • Cukier puder (trzcinowy) (510 g)
  • Płatki kokosowe (90 g)
  • Masło (80 g)
  • Mleko kokosowe (20 ml)

Potrzebny sprzęt

Robot kuchenny

Pozostaw komentarz

Trzeba się zalogować, aby dodawać komentarze.

Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.

Powiązane przepisy

Kokosowa polewa waniliowa

Tłuszcz powinien być miękki Z wanilii wydłubujemy nasiona Wszystkie składniki razem miksujemy do gładkości

WIĘCEJ >

Polewa klonowa

Tłuszcz powinien być miękki Wszystkie składniki miksujemy na jednolitą konsystencję

WIĘCEJ >