Kaszotto warzywno-imbirowe wegańskie
Kaszotto warzywno-imbirowe wegańskie
Przygotowanie
- Marchew, pietruszkę, cebulę i czosnek obieramy
- Kroimy obrane warzywa i seler w paski lub kostkę
- Imbir obieramy i kroimy w drobną kostkę
- Rozgrzewamy w garnku tłuszcz
- Dodajemy wszystkie warzywa i imbir
- Podsmażamy 5 min
- Lekko solimy i pieprzymy
- Dodajemy kaszę
- Zmniejszamy ogień i podgrzewamy 2-3 min
Uwagi
Koniecznie zajrzyj w podpięte, powiązane przepisy.
Autor
Lista składników
- Kasza gryczana niepalona (60 g)
- Olej kokosowy nierafinowany (50 g)
- Cebula (50 g)
- Marchew (45 g)
- Seler naciowy (45 g)
- Pietruszka korzeń (40 g)
- Czosnek (5 g)
- Imbir korzeń (5 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Pieprz czarny (0.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.