Kasza jęczmienna
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ccecd2311-9d30-4eef-91ea-3796d0a458ee GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ccecd2311-9d30-4eef-91ea-3796d0a458ee](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ccecd2311-9d30-4eef-91ea-3796d0a458ee.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ccecd2311-9d30-4eef-91ea-3796d0a458ee GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ccecd2311-9d30-4eef-91ea-3796d0a458ee](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5ccecd2311-9d30-4eef-91ea-3796d0a458ee.jpg)
Kasza jęczmienna
Przygotowanie
- Kaszę gotujemy we wrzącej, osolonej odzie wg instrukcji na opakowaniu, a następnie odcedzamy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia różnych kasz z dodatkami.
Autor
Lista składników
- Kasza jęczmienna pęczak (100 g)
- Sól kłodawska (1.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.