Kasza jaglana z musem dyniowym
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6ac0a1c8-5d8f-486f-b484-6ede8e4c005b GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6ac0a1c8-5d8f-486f-b484-6ede8e4c005b](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6ac0a1c8-5d8f-486f-b484-6ede8e4c005b.jpg)
![GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6ac0a1c8-5d8f-486f-b484-6ede8e4c005b GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6ac0a1c8-5d8f-486f-b484-6ede8e4c005b](https://www.ajwendieta.pl/wp-content/uploads/2021/10/GetfileIdContentUpload5cRecipeMainPhoto5c6ac0a1c8-5d8f-486f-b484-6ede8e4c005b.jpg)
Kasza jaglana z musem dyniowym
Przygotowanie
- Kaszę gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie wg instrukcji, a następnie odcedzamy
- Kaszę przenosimy do miski, dodajemy mus dyniowy i mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przyrządzenia innych, równie smacznych dań z użyciem kaszy jaglanej.
Autor
Lista składników
- Kasza jaglana (100 g)
- Purée z dyni (przecier) (100 g)
- Sól kłodawska (1.5 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.