Kasza gryczana z brokułami, oliwkami i suszonymi pomidorami
Kasza gryczana z brokułami, oliwkami i suszonymi pomidorami
Przygotowanie
- Kaszę gotujemy wg instrukcji na opakowaniu
- Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie przez ok. 3-4 minuty
- Pomidory suszone kroimy w paski
- Pomidora kroimy w cząstki
- Wszystkie składniki wrzucamy do miski i razem delikatnie mieszamy
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam inne propozycje przyrządzenia kaszy gryczanej z dodatkami.
Autor
Lista składników
- Pomidor (150 g)
- Brokuł (140 g)
- Kasza gryczana niepalona (130 g)
- Pomidor suszony (40 g)
- Oliwki czarne (30 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.