Karkówka z suszonymi pomidorami
Karkówka z suszonymi pomidorami
Przygotowanie
- Karkówkę układamy z przyprawami w misie wolnowaru
- Dodajemy wody
- Pomidory suszone namaczamy we wrzątku i kroimy na małe kawałki
- Dodajemy do mięsa
- Włączamy tryb Low (1) i wolnowarzymy przez 7 godz. albo na całą noc
- Podajemy w towarzystwie ulubionych warzyw
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów.
Autor
Lista składników
- Wieprzowina karkówka (180 g)
- Pomidor suszony (80 g)
- Sól kłodawska (2.5 g)
- Kozieradka – nasiona (1 g)
- Kolendra (ziele) suszona (1 g)
Potrzebny sprzęt
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.