Kanapki z chleba gryczanego z ogórkiem i sałatą

Kanapki z chleba gryczanego z ogórkiem i sałatą
Przygotowanie
- Chleb smarujemy masłem
- Na kromki kładziemy sałatę
- Ogórki kroimy w plasterki i układamy na kanapkach
Rady dietetyka
Sprawdź, czy każdy składnik tego przepisu odpowiada Twojej aktualnej diecie oraz towarzyszącym nietolerancjom.
Uwagi
Koniecznie zajrzyj do podpiętych, powiązanych przepisów – znajdziesz tam propozycje przygotowania chleba gryczanego.
Autor
Lista składników
- Chleb gryczany (na drożdżach) (100 g)
- Ogórek długi (90 g)
- Sałata lodowa (80 g)
- Masło klarowane ghee (30 g)
Potrzebny sprzęt
Alergeny
Administratorem Państwa danych osobowych jest osobowych jest Iwona Wierzbicka, prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Ajwendieta Dietetyka Kliniczna Iwona Wierzbicka (NIP: 9910011175). Dane osobowe przetwarzane będą wyłącznie w prawnie usprawiedliwionych celach administratora danych polegających na prezentowaniu komentarzy dotyczących funkcjonowania serwisu internetowego oraz jakości towarów i usług w nim dostępnych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, ale też niezbędne do opublikowania komentarza. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania Państwa danych osobowych mogą Państwo znaleźć w naszej Polityce prywatności na temat zasad przetwarzania danych osobowych.